Op til 25 års ydelsesgaranti og 25 års produktgaranti på Panasonic solceller

25 års ydelses- og produktgaranti

Panasonic tilbyder 25 års produktgaranti, som bevis for sin fremragende kvalitet og pålidelighed.

For os er det meget vigtig, at du som kunde får en god oplevelse med vores produkter og services. Derfor har vi også gjort os umage med at håndplukke de bedste produkter.

Dem der kommer til at dække garantien er i første omgang forhandleren/installatøren, herefter grossisten og til sidst producenten. Som slutkunde står man rigtig dårligt, hvis alle 3 er væk.

Med Panasonic behøver vi ikke bekymre os. De startede i 1918 og skal nok også være her om hundrede år. Panasonic dækker selv deres paneler. Der er dækning ud fra serienummeret på panelet.

 

 

Som installatør så er det direkte ACTEC Solar der skal sikre dig.
Vi er en kernesund virksomhed med AAA kreditvurdering og vi er her også om 25 år.

Med garantier på 25 år er dette her et kæmpe problem, som mange kunder og installatører ikke er bekendt med. Det er her vi tilbyder os med vores gode soliditet og gode produkter.

Produktansvar

Vores leverandører er store og ansvarlige selskaber. Derfor har de alle produktansvarsforsikringer. Desuden har vi tegnet en produktansvarsforsikring på DKK 40 mill. kr. Således vil skade på personer eller udstyr forvoldt af vore produkter, vil være dækket af vor og vore leverandørers produktansvarsforsikringer.